Gözden kaçırmayın

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğüne Yeni Araçlar Tahsis EdildiBandırma İlçe Emniyet Müdürlüğüne Yeni Araçlar Tahsis Edildi

Vali Vahdettin Özkan, yürütülen hizmet ve yatırımları yerinde değerlendirmek amacıyla ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Göreve başladığı ilk günden itibaren ilçe programlarına başlayan Vali Özkan, Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerine de ziyarette bulundu. Kaymakamlar, belediye başkanları ve kurum yetkilileriyle bir araya gelen Vali Özkan, yürütülen projeleri, kamu hizmetlerini, takip ve iyileştirme çalışmalarını değerlendirdi.

Programı kapsamında ilk olarak Alaşehir Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Vahdettin Özkan, Karşıyaka Belediye Başkanı Şevki Türktaş ve diğer ilçe yetkilileriyle bir araya geldi. Kaymakamlıkta ilçenin genel durumu ve yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi alan Vali Özkan, ilçenin potansiyelini ve gelişimine katkı sağlayacak çalışmalara ilişkin bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Alaşehir ziyareti sonrasında Sarıgöl İlçesine ziyarette bulunan Vali Vahdettin Özkan, Kaymakam Halil Dalak ve ilçe yetkilileriyle bir araya gelerek ilçedeki kamu hizmetlerinin etkin yürütülmesi amacıyla değerlendirmelerde bulundu. Tarım kenti olan Sarıgöl'de yürütülen tarımsal faaliyetleri inceleyen Vali Özkan, ilçenin tarımsal potansiyelini artırmak için yapılabilecek çalışmaları istişare etti.

Vali Vahdettin Özkan ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, Manisa'nın her alanda gelişmiş ve katma değer üreten bir şehir olduğunu belirtti. İlçelerdeki sanayi, tarım ve turizm potansiyelini yerinde görmek ve verilen hizmetleri ilçe yetkilileriyle değerlendirmek sayesinde gelecekte yapılacak çalışmalar için önemli veriler elde ettiklerini söyledi. Vali Özkan, her ilçenin farklı özelliklerle ön plana çıktığını ve önemli üretim ve istihdam noktaları haline geldiğini vurguladı. Ziyaretlerinde mevcut potansiyeli artırmak için yapılabilecek çalışmaları istişare ettiklerini dile getirdi.