Gözden kaçırmayın

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğüne Yeni Araçlar Tahsis EdildiBandırma İlçe Emniyet Müdürlüğüne Yeni Araçlar Tahsis Edildi

Zeytin hasat dönemi öncesinde olası sorunların önlenmesi amacıyla Erdek’te düzenlenen toplantıya, ilçe yöneticileri ve tarım paydaşları katıldı. Toplantıya, Sayın Kaymakam'ın başkanlığında İlçe Tarım Müdürü, Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı, İlçe Yazı İşleri Müdürü, Vergi Dairesi Müdürü, Belediye Başkan Yardımcısı, Ziraat Odası Başkanı, ÇMK Başkanı, Marmarabirlik Yönetimi, zeytin alımı yapacak tüccarlar ve yağhane sahipleri yer aldı.

Toplantıda, zeytin ve zeytin yağının hasadi sırasında karşılaşılabilecek hırsızlık gibi sorunlara karşı alınabilecek tedbirler masaya yatırıldı. Katılımcılar, zeytin üreticilerini bilgilendirmek ve yıl içinde karşılaşabilecek sorunlara karşı çözüm yolları üretmek amacıyla fikir alışverişinde bulundu.

Herkese bereketli bir hasat dönemi dileyen katılımcılar, zeytin üreticilerinin yaşadığı sorunların en aza indirilmesi amacıyla iş birliği yapma kararı aldı. Böylece Erdek’te zeytin hasadı sürecinin daha sağlıklı bir şekilde yürütülmesi hedefleniyor.