Gözden kaçırmayın

Manisa Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Manisa 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı'na Ziyarette BulunduManisa Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Manisa 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı'na Ziyarette Bulundu

Manisa'nın Soma ilçesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, suç örgütü kurma faaliyetlerine karşı yürüttüğü projeli çalışma sonucunda önemli bir operasyon gerçekleştirdi. Soma Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde yürütülen çalışmada, “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma” suçu kapsamında D.G. isimli şahsın elebaşılığını yaptığı bir suç örgütü tespit edildi. Operasyon, ilimiz Soma'da gerçekleştirildi ve detaylı bir inceleme ile planlandı.

Operasyon sırasında D.G. ve çetesinin, çeşitli suçlarla da anılan bir grup olduğu belirlendi. Yakalanan şüpheliler hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı. Manisa Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu ve organize suçlara karşı yürüttüğü kararlı mücadele, halkın huzurunu sağlamak adına devam etmektedir. Bu tür operasyonlar, suçla mücadelede büyük önem arz etmekte ve suç örgütlerine yönelik toplumsal duyarlılığı artırmaktadır.