Gözden kaçırmayın

TÜBİTAK'tan Bilim Fuarlarına Destek!TÜBİTAK'tan Bilim Fuarlarına Destek!

Balıkesir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü'nden Doç. Dr. Cevher Demirci'nin de yer aldığı bir akademik çalışma, uluslararası düzeyde yatırım yapılan önemli bir dergide yayımlandı.

Çalışma Detayları
Doç. Dr. Cevher Demirci, Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nden Doç. Dr. Tezel Yıldırım Şahan ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ertuğrul Yaşa'nın yanı sıra Kırıkkale Üniversitesi'nden Doç. Dr. Saniye Aydoğan Arslan, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Pervin Demir ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nden Arş. Gör. Derya Çağlar ile birlikte kaleme alınan "Validity and Reliability of the Turkish Version of the Ottawa Sitting Scale in Patients with Acute Stroke" başlıklı makale, "Disability and Rehabilitation" dergisinin Ağustos 2024 sayısında yer aldı.

Uluslararası Derginin Önemi
"Disability and Rehabilitation" dergisi, akademik dergi sıralamalarında Q1 olarak adlandırılan en üst dilimlerden birinde konumlanmaktadır. Bu durum, Balıkesir Üniversitesi'nin uluslararası akademik platformda önemli bir katkıda bulunduğunu göstermektedir.

Başarı dilekleri
Bu çalışmanın yayımlanmasından dolayı Doç. Dr. Cevher Demirci'yi kutluyor, gelecekteki başarılarının devamını diliyoruz.