Gözden kaçırmayın

TÜBİTAK'tan Bilim Fuarlarına Destek!TÜBİTAK'tan Bilim Fuarlarına Destek!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde 2024-2025 Akademik Yıl Açılış Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Tören, yükseköğretim alanında önemli bir başlangıcı simgeliyor.

Törene geniş bir katılım gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, bakanlar, Yükseköğretim Kurulu üyeleri, ilgili kurum başkanları, büyükelçiler, rektörler, akademisyenler ve öğrenciler de etkinlikte yer aldılar.

Balıkesir Üniversitesi, törende önemli bir temsilci olarak yer aldı. Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil İbrahim Şahin, Necatibey Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Aydın ve üniversite öğrencileri törene katıldı.

Tören, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın konuşmalarıyla başladı. Ardından 2024 Yükseköğretim Kurulu Üstün Başarı Ödülleri sahiplerine takdim edildi. Etkinlik, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.