Gözden kaçırmayın

Manisa İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli, Yunusemre Cemal Ergün İlkokulu'nu Ziyaret EttiManisa İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli, Yunusemre Cemal Ergün İlkokulu'nu Ziyaret Etti

Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, Sındırgı ilçesindeki eğitim kurumlarını ziyaret etti. Ziyaret sırasında Sındırgı İlçe Millî Eğitim Müdürü Muzaffer Çakır ile birlikte Sındırgı İmam Ortaokulu ve Sındırgı Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerle iletişim kurdu
Müdür Demir, Sındırgı İmam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelerek onlara başarılar diledi. Bu buluşmada, öğrencilerin dersleri hakkında sohbet ederek motivasyon sağlamayı amaçladı.

Öğretmenlerle eğitim değerlendirmesi
Ziyaretin bir diğer bölümünde, müdür Murat Demir, öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya geldi. Burada “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” hakkında değerlendirmelerde bulunarak öğretmenlere başarılar diledi. Eğitimdeki gelişmeleri ve hedefleri görüşmek amacıyla yapılan bu toplantı, öğretmenlerle iletişim kurmanın önemini vurguladı.

Ziyaretler, eğitim camiasının bir araya gelmesi açısından önemli bir fırsat oluşturdu.