Gözden kaçırmayın

Dahiliye Uzmanı Dr. Cansu Kurt Demirci, Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nde Göreve BaşladıDahiliye Uzmanı Dr. Cansu Kurt Demirci, Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nde Göreve Başladı

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi, 25 Kasım-24 Aralık 2024 tarihleri arasında Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı düzenleyecek. Bu programa katılmak isteyen sağlık çalışanlarının, başvuru işlemlerini 07-16 Ekim 2024 tarihleri arasında tamamlamaları gerekiyor.

Eğitim programına başvurmak için katılımcıların gerekli evrakları hazırlamaları şart. Gerekli belgeler arasında Sertifika Başvuru Formu, Lisans Diploması, Kimlik Fotokopisi ve Çalışma Belgesi yer alıyor. Katılımcılar, "https://khgmsaglikbakimdb.saglik.gov.tr/TR-34301/sertifikali-egitim-programi-basvurulari.html" linkinden Sertifika Başvuru Formunu doldurarak nihal.dikkule@saglik.gov.tr adresine göndermelidir.

Başvuru süreçleri hakkında daha fazla bilgi almak isteyen katılımcılar, Program Sorumlusu Nihal Yolcu ile 05543134652 ya da hastane santrali iç hat: 9533-1770 numaralı telefonlardan iletişime geçebilirler. Ek olarak, nihal.dikkule@saglik.gov.tr elektronik posta adresinden de bilgi edinmeleri mümkündür.