Gözden kaçırmayın

İzmir'de Sinemaseverler İçin Özel Bir Gösterimİzmir'de Sinemaseverler İçin Özel Bir Gösterim

Balıkesir, 4 Ekim Dünya Sokak Hayvanları Günü kapsamında çeşitli okullarda farkındalık artırıcı etkinlikler gerçekleştirildi. Etkinlikler, öğrencilere hayvan sevgisi aşılamak ve sokak hayvanlarının korunmasına yönelik bilgilendirmeler yapmak amacıyla düzenlendi.

Balıkesir Şube Müdürlüğü'nde görevli veteriner hekimler, okul ziyaretlerinde öğrencilerle bir araya gelerek evcil ve yaban hayvanları konusunda önemli bilgiler paylaştı. Sunumlar sırasında, öğrencilere hayvanları koruma ile ilgili neler yapılması gerektiği konusunda detaylı bilgi verildi.

Etkinlikte HAYDİ (Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi) tarafından hayvanların korunmasına yönelik uygulamalı bilgiler de sunuldu. Öğrencilere, hayvanlara karşı sorumluluklarının önemi hakkında eğitici bilgiler verildi.

Programın bir diğer önemli kısmında, Jandarma köpeği Çilek öğrencilere kısa bir gösteri sundu. Bu gösterim, çocukların hayvanlara olan ilgisini artırdı ve onların hayvanlarla olan ilişkilerini güçlendirdi.

Dünya Sokak Hayvanları Günü'nün kutlandığı bu anlamlı etkinlikler, Balıkesir'deki okullarda hayvan sevgisinin yaygınlaştırılmasını ve sokak hayvanlarının korunması konusundaki toplumsal bilincin artırılmasını hedefliyor.