Gözden kaçırmayın

Altıeylül Belediyesi Başkan Yardımcısı Sünnet DüğünündeAltıeylül Belediyesi Başkan Yardımcısı Sünnet Düğününde

Türkiye'nin ilk ve tek jeoparkında, Manisa Kamp ve Karavan Derneği'nin organizasyonu ile Kula Kaymakamlığı, Kula Belediyesi ve Jeopark Belediyeler Birliği işbirliğiyle bir karavan ve çadır kampı etkinliği gerçekleştirildi. Kamp, 11-12-13 Ekim tarihlerinde Kula ilçesinde düzenlendi. Katılımcılar bu üç günlük etkinlikte tarihi ve doğal güzellikleri keşfetme fırsatı buldular.

Kampın ikinci günü, katılımcılar için Divlit Yanardağı'nın zirvesine tırmanış düzenlendi. Ayrıca, tarihi Kula Evleri ile çarşısı ve Kula Peri Bacaları gezildi. Akşam yemeğinde Kula’nın yöresel lezzetlerinden keşkek sunuldu.

Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir ve Kula Belediye Başkan Vekili Semra Gündüz, kampa katılanları ziyaret etti. Organizatörlere teşekkür eden yetkililer, etkinlikte emeği geçen Manisa Kamp ve Karavan Derneği yönetimine de teşekkür belgeleri takdim etti.

Kula Yaren Ekibi, etkinlikte yöresel türküler ve zeybek oyunları ile katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı. Ayrıca, SMA Tip-2 hastası Esra Umut için yapılan bağış ve çekilişler ile yardımseverlik duygusu pekiştirildi.

Etkinliğin üçüncü gününde katılımcılar, Sandal Divlit Yanardağı turu yaparak Tabduk Emre ve Yunus Emre Türbeleri’ni ziyaret edecekler.